Бизарно но вистинито
31. January 2019 - 15:23

Пајак крена погребна кола додека луѓето го изнесуваа ковчегот од црква

На Твитер се појави фотографија која во исто време е шокантна и смешна – пајакот крева погребен автомобил во момнентот кога луѓето го изнесуваат ковчегот од црквата.

Не е познато дали сликата забележана на улиците на Лондон е сурова реалност или сцена од филм, но сликата веднаш стана популарна социјалната мрежа.