Живот
25. February 2021 - 18:34

Паднаа Инстаграм и Месинџер

Паднаа Инстаграм и Месинџер. Многу корисници ширум светот го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат.

Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле во последните 15 минути.

Инстаграм и Месинџер имаат ист сопственик – Фејсбук.