Живот
19. јуни 2021 - 11:45

Паднаа Инстаграм и Фејсбук

Паднаа Инстаграм и Фејсбук.

Корисниците на овие две социјални мрежи привремено не можеа да влезат и да се логираат на нивните акаунти.

Сепак, проблемот не беше долготраен бидејќи за кратко време проработеа и двете социјални мрежи.