Македонија
21. September 2017 - 12:01

Падна снег во Македонија

Снежна падна во  планинските предели каде надморската висина е над 2500 метри, пренесува SkiMacedonia.

Со последното заладување, врнежите од дожд биле заменети со малку снег, и тоа во региони на Пелистер, Кораб и Шар Планина.