Живот
8. November 2018 - 19:10

Падна првото запросување во скопската Зоолошка градина

На Фејсбук страната на Зоолошката градина во Скопје денеска беше објавено виде од запросување во дворот на истата.

-Падна и првото запросување во Зоолошка. Ивана и Влатко, нека ви е со среќа, стои во нивниот пост.