Балкан
22. September 2021 - 14:26

Падна првиот снег на Копаоник

На првиот ден од есента во соседна Србија падна првиот снег.

Снег во овој момент без престан вее на Коапоник.

Според фотографиите може да се забележи дека таму навистина е студено, а снегот буквално ја најавува зимата.