Здравје
13. August 2017 - 14:33

Овој зеленчук не го купуваме а е најздрав – го чисти телото, спречува болести и лечи се

Во морето здрави намирници на пазарите, често го заобиколуваме и забораваме овој зеленчук, а тој е најздрав.

Се работи за црната ротквица која изобилува со здравје и витамини, помага за имунитет, го чисти организмот, лечи грип и настинки.

Ова се лековитите својства: