Живот
10. July 2015 - 21:11

Овој трик навидум личи на вистинска магија, но еве како тоа им успева!

Овие улични илузионисти, користат го користат трикот на левитација (процес во кој објект ѝ се спротиставува на гравитацијата, во стабилна позиција под дејство на надворешна сила без физички контакт) и многу се добри во тоа што го прават! Или може само така наликува?

Ова навистина и не е некоја магија, а то сигурно и сами сте го знаеле. Но, веројатно сте се прашувале како тоа навистина го прават? Дене ќе ви дадеме одговор на тоа прашање!