Живот
13. January 2018 - 8:56

Овој Русин направи нешто што и научниците не би го оправдале!

На видео кое што се шири по социјалните мрежи се забележува Русин како спушта неотворен падобран од терасата, пред да се качи на оградата и да скокне.

Авторот на видеото се слуша како му вика „Идиот“, додека камерата го покажува безбедното слетување на адреналинскиот зависник.

Висината од која што Русинот скока не е објавено, а според научниците потребни се најмалку 30 метри висина за да може падобранот да се отвори и да се слета безбедно.