Живот
25. December 2015 - 21:08

Овој фармер седнал во трактор, и тргнал да се вози по снегот - Кога ќе видите што направил, ќе останете без здив!

Постојат многу талентирани луѓе во светот, и веруваме дека досега сте виделе се` и сешто, но вакво нешто никогаш.

Овој човек седнал во трактор и од почеток се чини дека само се вози. Но, кога камерата ќе се оддалечи ќе останете без текст.

Погледнете за што се работи: