Живот
19. January 2018 - 14:46

Овој ден ќе го памети: Мајка со бебе имаше невидена среќа и избегна сигурна смрт

Ветровит ден во Холандија не е реткост посебно во овој период од годината, така што мајките не се плашат да ги изведат на прошетка своите бебеиња.

Тоа се случи и со мајката од снимката, која ен забележа дека огромното дрво во нејзина близина сериозно се ниша, туку со количка го провозе детето на само десетина метри од него.

Ветрот уште еднаш го заниша стеблото и тоа се скрши точно пред мајката и бебето. За нивна среќа поминаа без никакви повреди.