Живот
12. May 2016 - 21:14

Овој човек ја избричил брадата по 40 години - Причината за тоа ќе ви го стопи срцето!

Ралф „Бони“ Летбриџ не се бричел 40 години. На неговиот пријател неодамна му е дијагностицирано АЛС (Амиотрофична латерална склероза) па Ралф одлучил да ја продаде својата брада во добротвони цели.

За бричење на брадата собирал донации, а се избричил откако собрал 51.000 долари.

И покрај тоа што без брада едвај го препознале, неговиот пријател и семејството биле благодарни за неговата жртва.

Снимката од бричењето можете да ја видите во продолжение: