Џет-Сет
23. November 2015 - 22:58

Овие гости привлекоа најголемо внимание кај Северина

Јована и Жељко Јоксимовиќ со задоволство ја прифатиле поканата на младенците, Северина и Игор Којиќ и разменуваат нежности на свадбата, а потоа со фотките се пофалија на социјалните мрежи.