Живот
27. July 2015 - 11:38

Овие фотографии го згрозија светот - Станува збор за најлошите мајки!

Кога девојките ќе станат мајки имаат толку голема одговорност за што и самите не се свесни.
 
Треба да се прилагодат во различни ситуации, а сепак да ја оправдаат улогата на мајка која ќе биде пример за своите деца.
 
И да скратиме, овие слики кажуваат повеќе од 1000 зборови, погледнете го ВИДЕОТО и уверете се...