Живот
23. April 2018 - 21:28

Оваа жена прави хит пародија од фотографиите на познатите

Дали некогаш сте превртувале со очите кога ќе видите фотографија од познатите личности на Инстаграм?

Фотографиите се толку многу обработени на Фотошоп што на крајот испаѓаат прилично глупаво. Токму тоа ја инспирирало австралиската комичарка Целесте Бербер да се пошегува со истите.

Одлучила да направи смешни верзии од фотографиите на познатите, а нејзините слики станале хит. Погледнете: