Живот
9. January 2017 - 17:51

Оваа жена јадела по 2 килограми песок дневно: Погледнете што и се случило поради тоа

78 годишната Кузма Вати тврди дека има убава старост благодарејќи на тоа што јаде два килограми песок секој ден.

Исто така таа вади малтер од својата куќа и го грицка.

Кога со 15 години почнала да јаде песок имала на почетокот стомачни проблеми, но вели дека сега ништо не и фали.

„Стомакот не ме боли, забите ми се одлични и доста силни, а во болница воопшто не одам“, вели Вати.