Живот
23. January 2019 - 21:38

Оваа жена е новиот хит на интернет: Го чистеше замрзнувачот, па се посрамоти

Секој кој има дома сандак за замрзнување знае дека тој мора да се исчисти добро кога завршува едната сезона и пред да почне новото полнење со продукти.

Чистењето може да претставува голем проблем посебно за оние повисоките.

Еве зошто снимката со оваа домаќинка стана планетарен хит.