Џет-Сет
7. December 2017 - 21:28

Оваа Босанка е меѓу десетте најубави жени во светот

Јелена Караџиќ од Босна и Херцеговина, се најде меѓу десете најубави девојки во светот. Титулата Јелена ја освои на светското натпреварување за убавина Miss Earth кое се одржа на филипините.
Погледнете...