Живот
11. March 2016 - 8:59

Ова видео објаснува што навистина се случува со нас кога ќе умреме

Смрт е нешто со што мораме да се соочиме во некои моменти во животот, било да станува збор за губиток на најблсиките или сопствениот крај. Секоја минута умират околу 100.000 луѓе во светот, но што навистина се случува со нашето тело кога ќе умреме? Креативните луѓе од ASAP Science направиле интересна снимка во која можеме да ги видиме деталите од минута во минута што се случува со човечкото тело за време на смртта. 

Погледмете...