Живот
30. August 2016 - 11:43

Ова видео е толку ужасно што откако ќе видите што направи овој човек никогаш повеќе нема да запалите цигара

Ако мислите дека ништо неможе да ве убеди да престанете да пушите тогаш погледнете го ова видео. Сите знаат дека пушењето е штетно за здравјето, но никој не обрнува внимание на последиците од оваа лоша навика, за која лекарите постојано не предупредуваат.
 
Меѓутоа доколку ниште неможе да ве убеди да не пушите цигари тогаш можеби ова видео ќе ве предомисли.