Џет-Сет
26. July 2015 - 19:19

Ова убавица заведе познат политичар - Нема да верувате што и подарил

Душица Јевѓеновиќ, мистериозната советница во Владата на Србија, добила од совојт љубовник - влијателен политичар стан во вредност од 200.000 евра.

Политичар на својата љубовница и купил стан над 100 квадрати вреден 200.000 еврано, но тоа не е се. Таа добила и луксузен мерцедес џип, како и вреден накит.

Инаку Душица од политичарот има тригодишен син Филип.