Живот
9. May 2016 - 15:41

Ова суштество е пронајдено на Куба, кога ќе откриете што е ќе паднете во несвест

Кога ќе помислите на лилјаците,р азлични слики ви поминуваат низ глава, и воопшто не се пријатни. Мрачни пештери, крила кои удираат силно, вампири и слично...

Сепак постои еден вид на лилјаци кој може да ви го смени мислењето. Од раѓање, овие суштества се нешто најслатко што може да се види.

Ова е Гоблин лилјак, родум од Куба.

Како бебе, се карактеризира со големи уши и смешни експресии на лицето.

Тие се толку малечки што може да спијат на еден човечки прст.

Можеби некои луѓе се ежат од лилјаци, но само погледнете ги овие малечки колку се симпатични.

Веројатно и не се толку симпатични кога ќе пораснат, но како бебиња се неодоливи.

Се уште ли се плашите од лилјаци?