Спорт плус
19. јуни 2017 - 10:30

Ова селфи зрачи успех на „скромните момчиња“

Нашите најдобри одбојкари со три победи го завршија првиот квалификациски турнир за Европската лига во Данска. 

Одлична игра, убедливи победи против Азербејџан, Албанија и Шведска. 
Останува уште да се заврши работата на вториот турнир во тирана следната недела и да се обезбеди учество на завршниот фајнал-фор во Данска.