Живот
2. October 2015 - 23:14

Ова не сте го знаеле - Цел живот погрешно вршите нужда во ВЦ

За жал сите ние грешиме, затоа што не знаеме дека постои поздрав и подобар начин да ова се направи… Погледнете како е тоа најдобро да се изврши:

1. Вие тоа погрешно го правите, вашите родители тоа погрешно го прават, сите тоа погрешно го прават!

quiz_image55fab1a86df71

2. Науката докажала дека погрешно го правиме

quiz_image55fab260dc20e

3. Вашето држење е многу битно

quiz_image55fab031b87de

4. Нашите тела подобро работат во чучечка позиција велат научниците од Универзитетот во Стенфорд

quiz_image55fab2eb089e7

5. Неправилната положба може да предизвика воспаление на цревата, кила, хемороиди, дури и рак на дебелото црево

quiz_image55faab9c8e95e

6. Како е ова истражување направено?

quiz_image55fab1905b50f

Истражувачите во текот на своите студии во 2003 година, ги поделиле испитаниците во три групи, секоја група добила по една положба, а истражувањето е направено во основа на нивното искуство.