Живот
28. September 2015 - 23:32

Ова момче за една секунда и побегна на смртта

Еден ученик од Симферопол, кој се досадуваше додека чекаше автобус можеше да загине за само една секунда.
 
Тој стоеше позади оградата, а во моментот кога се тргна возило кое изгуби контрола удри токму на тоа место.
 
Снимката стана вистинки хит на руските друштвени мрежи, а судбината на невнимателниот возач не е позната.