Живот
18. September 2016 - 11:28

Ова куче по девет години го посвоија а неговата реакција е неверојатна

По повеќе години проведени во прфатилиште, ова преслатко куче го дочека денот да го посвојат.
 
Кога домарот ја отвори вратата за да го даде на луѓето кои сакаат да го посвојат, кучето имаше реакција која може да се опише како чиста среќа. Тој не ја криеше среќата, а неговата радост е потполно заразна! Неверјотано е да се види колку е едноставно да се промени животот на некои животни, на подобро.