Живот
28. February 2017 - 11:45

Ова куче морало да преноќи кај ветеринар, се ослободило од кафезот па погледнете што направло

Сибирските хаски се енергични и паметни но и тврдоглави животни. Ова хаски морало да преноќи кај ветеринар. Она што камерата го снимила ги оставило сите без текст. Ова хаски очигледно решило да направи забава! Погледнете го видетото: