Свет
15. November 2018 - 23:01

Ова го има само во Русија: МИГ -29 се провозе по градските улици

Ловецот МиГ-29 помина низ улиците на приградскиот град Љуберци. Видеото кое беше  објавено на Интернет покажува како трактор повлекува приколка  на неа огромно летало. 

Случајните минувачи беа шокирани од глетката.