Живот
2. February 2016 - 22:00

Ова го има само во Индонезија - На моторот вози 8 луѓе!

Вакви случки можете да видите само во Индонезија.
 
Мотоцикле иначе превозно средство направено за една особа, максимум за две, но овој индонежанин од видеото некако успеал да ги „спакува“ девет луѓе на својот моор.
 
Како? Со помош на неколку даски тој направил доволно простор да ги качи сите на своето превозно средство на две тркала.
 
Уште поинетересно е дека тој совршено успева да одржи рамнотежа во текот на ова лудо возење.