Македонија
18. October 2016 - 16:36

Ова го има само во Државна болница во Скопје - Се молат пациентите од своите...

Во нашите книшки може се да се најдат слики, снимки, упати, ливчиња, извештаи па дури и икони и молитви.
По се изгледа на нашите доктори им дошло преку глава и ставиле натпис во Државната болница во Скопје... еве што велат: