Македонија
6. April 2018 - 12:48

Ова е вистинското лице на ДУИ - Нека се убиваат Албанците, нас воопшто не ни чуе...

Како го читате соопштението на ДУИ за инцидентот во Тетово со трагични последици? Нека се убиваат албанците, нас воопшто не ни чуе, доволно е ДУИ да не се спомне по лошо.

Какви психопати се овие? И да немаше никаква врска овој инцидент со ДУИ, редно беше еднаш да изразат жалење за инцидентот и сочуство на семејството на загинатиот!

На крај можеа да објаснат дека инцидентот нема никаква врса со ДУИ! Ова е вистинското лице на ДУИ!

Насер Селмани – Фејсбук статус