Живот
13. November 2016 - 9:42

Ова е нешто најстрашно што ќе го видите денес - Девојка нуркаше и доживеа напад на паника

Ова видео го снимил еден иструктор по нуркање во Јужна Африка. Имено тој нуркал со група на студенти кога една девојка почнала да паничи, таа го симнала регулаторот за воздух и маската за лице. Кога ја видел инструкторот брзо ја извадил на површината.
Видеото може да го погледнете тука.