Живот
23. August 2016 - 9:47

ОВА Е НАЈУБАВИОТ КОЊ ВО СВЕТОТ: По гледањето на видеото ќе сфатите зошто!

Постојат одреден број на суштества во светот коишто се величествени како коњите.

Со силниот и грациозен изглед имаат моќ да ги импресионираат луѓето околу себе.

Фредерик има 9 години и увезен е во САД од Холандија.

Тој е многу редок коњ којшто има освоено бројни награди за својот апсолутно прекрасен изглед, а набрзо ќе сфатите зошто.

Погледнете го видеото: