Свет
20. November 2015 - 14:02

Ова е мозокот на терористичкиот напад во Мали

На снимката објавена во октомври годинава се слуша како Ijad Ag Gali, водачот на екстремистичката група која го нападна хотелот во Мали, го одобрува нападот на Шарли Ебдо и бара да се започнат борби и напади против Франција.
 
Во понеделникот е потврдена автентичноста на снимката на која се слуша гласот на водачот на терористите. 
 
Погледнете...