Живот
9. October 2016 - 18:19

ОВА Е ФЛОРИДА: Американски хеви металец со голи гради му се спротивстави на ураганот!

Ми бараа малку акција со кодата додека треше ураганот, па го направив тоа, напишал во коментар.

Лејл Питман, хеви металец од Џексонвил на Флорида, се соблекол гол до половина, земал американско знаме во левата рака, и застанал среде улица и со голи гради му се спротивставил на ураганот Метју, кој го погоди САД.

Внимание секако привлече затоа што на неговата снимка до моментот на објавување на овој текст го виделе 19.481.362 корисници на Фејсбук, а го споделиле 380.000 од нив.