Живот
15. December 2015 - 13:49

Ова е чудо на природата: Ќе се шокирате кога ќе видите колку е тешко ова бебе!

Овој пар ги троши сите свои заработени пари за да го нахранат своето дете.
 
Лекарите биле изненадени кога утврдиле дека 18-месечната Алија Салим тежи неверојатни 25 килограми.
Нејзините родители, Шабнам Парвин и Мухамед Салим имаа уште едно дете, петгодишен син кој нема ваков проблем.
 
Алија јаде околу три пати повеќе од другите деца на нејзина возраст, а нејзините родители имаат финансиски проблеми.
 
- Сите пари што ги заработуваме ги трошиме на неа, изјавил таткото, кој работи како кројач и заработува по 3 долари на ден.
- Ако не и дадеме да јаде таа постојано плаче и станува мрзелива. Нејзината константна глад, не донесе до финансиски минус, се надоврзала мајката.
 
Се надеваме дека родителите ќе успеат да го намалат апетитот или ќе пронајдат финансиска помош со кој би можеле да ја нахрант и облечат.