Балкан
23. April 2018 - 22:47

Ова е бремената припадничка на Армијата која се самоуби на свадбата

Ова е девојката од Србија, припадничка на Армијата, која се самоуби на 24. години, на денот на свадбата. За трагедијата да биде поголема, таа била во петтиот месец од бременоста, а засега не се знае мотивот.