Џет-Сет
27. јуни 2018 - 17:51

Ова е братот на Здравко Чолиќ

Балканската ѕвезда Здравко Чолиќ отсекогаш вешто го крие својот приватен живот.
 
Кариерата ја градеше исклучиво на врвните вокални способности, а не со скандали и информации од својот приватен живот.
 
Дури и ако сте знаеле дека Здравко има роден брат, бизнисмен Драган Чолиќ, сигурно не знаете како изгледа.