Живот
21. December 2019 - 18:52

Ова 14-годишно момче има најголема уста на светот - погледнете како изгледа тоа

Ова момче има само 14 години, а веќе може да се пофали со титулата Гинисов рекорд.
 
Исак Џонсон го срушил рекордот и го поставил новиот светски рекорд за најмногу отворена уста.
 
Исак отсекогаш знаел дека по нешто се разликува од другите деца, но во 2016-та година сфатил дека со својот “талент“ може далеку да стигне.
 
Поради тоа тој еден ден одлучил да ја прелиста книгата на неговиот брат за Гинисов рекорд во која открил дека всушност постои категорија и за неговата неверојатна способност - отворање на устата на ширина од околу 9 центиметри.
 
Во видеото може да видите како Исак во устата става бејзбол топче, шише, разни големини на овошје за да покаже колку се големи.
 
„Да се биде дел од ова делува неверојатно“ - рекол Исак, пренесуваат од „Lad Bible“.