Македонија
2. September 2018 - 8:43

Отворање на пензионерски спортски игри во Радовиш

Премиерот Зоран Заевзаедно со министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска ќе присуствуваат на отворањето на пензионерските спортски игри во Радовиш. 
 
Пензионерските спортски игри се одржуваат пред спортската сала „25ти Мај“ во овој град.