Џет-Сет
13. September 2017 - 14:46

Откако си ги зголеми градите Бритни не престанува да се фали на Инстаграм

Со години Бритни Спирс била незадоволна со обликот и големината на своите гради, па нејзиното момче Сем Асгари ја изненадил и и подарил пластична операција, па пејачката си ги зголеми градите.

После хируршкиот зафат, Бритни неколку пати се пофалила на Инстаграм.