Балкан
8. May 2016 - 11:17

Откако дозна за убиецот на својата сопруга остана во шок - еве што кажа Зоран за човекот кој се обеси

Зоран Марјановиќ, сопругот на брутално убиената пејачка на „Гранд“, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ е потресен поради сознанијата од српскиот Курир дека потенцијалнито убиец е пронајден мртов. Тој порачува дека повеќе би сакал да го види неговото апсење и да седне пред обвинителната клупа. 

- За тој човек бев информиран од вас и се шокирав. Воопшто не знам за кого станува збор, но ако навистина е тој, драго ми е што ѕверката е мртва, мада повеќе би сакал да го видам жив и да ја добие максималната затворска акзна од 40 години.

Тој исто така претпоставува дека полицијата сега ќе му ја претресе целата куќа и дека ќе  пронајде некоја трага.