Живот
20. October 2018 - 21:06

Отишол да ги расчисти станот на покојниот роднина па се шокирал: Кога видел што скрил под покривачот веднаш повикал полиција

Кога починал еден 79-годишен Французин, неговиот роднина одлучил да го раскрене станот на покојникот во Сан Квентин на североистокот од земјата.

Меѓутоа, во станот наишол на гнасна глетка. Под покривачот го пронашол мумифицираното телот на таткото на роднината. мажот бил мртов речиси 10 години.

Повиал полиција, а истрагата подоцна утврдила дека и двајцата мажи починале од природна смрт.