Живот
12. August 2017 - 20:10

Отишла на преглед на бубрези, а докторката открила чудо кои ѐ го променило животот

Лијен Ален, 37-годишна девојка од Велика Британија долго време се обидувала да забремени. Меѓутоа сите тие обиди завршувале со спонатни абортуси.

Неодамна отишла на преглед на бубрезите, а по 30 часа во раце ја држела нејзината ќеркичка Харли.

Лијен не ни знаела дека е бремена. Имала поедини симптоми, но бидејќи има срцеви проблеми, верувала дека е причина за нејзините проблеми.

Семејството е пресреќно поради приновата.