Живот
5. јуни 2016 - 14:22

Отишла на ехо и очекувала да види бебе, но...

Под раководство на неповторливиот Џими Кимел, кој е познат по ваквите неверојатни шеги, ќе видите навистина урнебесно видео.

Тој и неговиот братучед Сал подготвиле лажна ехо снимка, која ја користеле за прегледот на нивната бремена братучетка Мики.

Мајка и на Мики дотогаш немала видено ехо преглед во бременост и воопшто не знаела што ја чека.

Едно е сигурно, ова искуство засекогаш ќе го памети.