Живот
6. November 2017 - 15:16

Отидов на најобична масажа: кога масерката ме праша ова, веднаш ја пријавив во полиција!

Мрсните вицеви на сметка на масажите со „среќен крај“ многу и наштетуваат на озбилните масери, но вистината е дека таквите работи што човек не може да биде сигурен дали закажал на масажа или на „масажа“.

Тоа всушност му се случило на Џош Бурбриџ (23) од Кента кој навистина сакал само масажа, без валкани мисли. А од салон искочил толку многу бесен што решил својата приказна да изнесе во јавност, но и да пријави во полиција.

- Кога влегов во салонот и се соблеков , останав само по фармерки. Масерката ми кажа а се соблечам цел, што и направив, очекувајки да ми додаде пешкир. Но тоа не го направи, наместо тоа веднаш почна со масажата. Помина околу половина час масирајчи ми го грбот, а потоа ми кажа да се свртам. Почна да се симнува низ градите и одеднаш рацете и се најдоа околу моите генеталии. Ме праша „Сега овде?“, а јас мислев на внатрешната страна на бутот. Меѓутоа, таа ме фати за половиот орган и почна да си игра со него. Бев многу лут и и кажав да застане. Навистина веднаш престана, но затоа, покрај договорените 40 фунти ми побара уште 35. и кажавд ека немам пари и дека ќе платам со картичка, знаејќи дека немам пари и на неа. Кога картичка ми ја одбија, излажав дека ќе идам во банка за да се карам со нив и си отидов. Сè на сè, Се чувствувам многу лошо по оваа масажа. Таа самата претпоставила без прашање дека сум дошол на таква масажа и ете, сакам да предупредам дека и вакво искуство може да ви се случи, вели Џош, а од полицијата велат дека навистина добиле таква пријава од него и дека рабоат на случајот.