Живот
9. November 2015 - 11:34

ОСУДА од целиот свет: Пронашол порака во кутија за чевли и се шокирал!

Еден корисник на Reddit објавил порака која ја пронашол во кутија за чевли. Кога ја прочитал пораката бил повеќе од разочаран, но и шокиран.
 
Чевли, изработени во Етиопија бил спакувани заедно со порака - „Ние сме жедни и работиме премногу. Тие не надгледуваат. Помогнете ни.“
 
На сликата се гледа човек кој седи на стол и работи.
 
Фотографијата предизвика бурни реакции, а оваа порака не е прва од ваков вид.
 
Жителите на западните земји веќе имаат откриено и пријавено слични пораки за работни логори во Кина.