Живот
12. October 2017 - 13:31

ОСТРОВ НА БЛУД И НАЈЛУДИ ФАНТАЗИИ: Басплатен алкохол и дрога, неограничен секс со 60 проститутки - Еве колку треба да платите!

Една патничка агенција (Good Girls Company,Велика Британија) во својата понуда вклучила хедонистичко патување какво не се гледа секој ден. На едно место се проститутки, алкохол и дрога.

Агенцијата ветува дека сите оние кои на 24. ноември ќе се упатат на колумбискиот остров, покрај градот Картагена, ќе можат три дена да уживаат во обилно количества дрога, бесплатен алкохол и неограничен секс со проститутките.

“Good Girls Company” вели дека нивните клиенти, скоро сигурно само мажи,во текот на одморот на колумбискиот остров ќе живеат „исполнет живот“ за каков и’ не сонувале и дека со дискреција ќе можат да ги исполнат своите најлуди фантазии, пишува Mirror.

„Шеесет проститутки ќе се грижат за 30. клиенти. Две девојки на клиентите ќе им бидат на располагање 24. часа на ден. Цената на патувањето вклучува појадок, ручек и вечер“ рекле од компанијата.

Првиот ден, компанијата за гостите ќе организира сексуална терапија во која секој од нив ќе може да учествува, додека вториот ден гостите ќе минат 30. минути со сите 16. девојки одеднаш. Третиот и четвртиот ден ќе бидат малку помирни. Во текот на тие денови гостите ќе мораат „да се задоволат“ со журки на јахта која прима 100. луѓе.

Во случај, ова да не е доволно, фирмата нуди можност за доплата за еротска масажа и групен секс. За оние кои не сакаат ова „чудесно патување да го минат во варијанта на секс, дрога, алкохол…компанијата овозможила јавање и играње голф.

За да не остане се’ само на зборови, “Good Girls Company” објавил и видео како најава на патувањето на колумбискиот остров на блуд.

Во едно од видеата може да се види како непознат маж доаѓа во вила пред која го чекаат малку облечени девојки, после што започнува забавата.

Цените на аранжманот се движат од 500. до 1.500 евра.

Погледнете го видеото: