Македонија
10. December 2019 - 11:25

Османи: Ќе ги почитувам препораките на Венецијанската комисија, но треба да најдеме начин како да го импементираме Законот за јазици

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи рече дека ќе ги почитувал препораките на Венецијанската комисија за имплементација на Законот за јазици, но прво требало да се најде начин како да се импементира законот.

Елена Милошевска