Македонија
28. October 2021 - 18:13

Оштетен билборд во Скопје на кандидат за градоначалник

На 28.10.2021 во 01.04 часот во СВР Скопје било пријавено дека околу 00.51 часот повеќе лица, кои биле со пет патнички возила оштетиле билборд на кандидат за градоначалник на бул.„Видое Смилески-Бато“. Се работи на расчистување на случајот.